social image
  • Авто стакла за сите видови патнички и товарни возила

Дијагностика/ Тестирање
Компјутерска дијагностика за сите видови возила патнички и товарни со најсовремени уреди за дефектажа и одстранување на проблемот на вашето возило.

НАШИ УСЛУГИ

Располагаме со комплетен автосервис во кој може да понудиме широка палета на услуги од лимарија, механика и автолакерски услуги. Повеќе...

локација

Посетете не на нашата локација на ул. Христо Татарчев бб, сервисна зона југ, за повеќе информации +389 (0)71 279 239 Повеќе...

Работно време

Нашето работно време е Понеделник до Петок: 08:00 - 19:00. За сите информации побарајте не на нашиот телефонски број +389 (0)71 279 239 Повеќе...

Комплетен третман за вашиот автомобил

Нудиме брз сервис на сите приватни и правни лица.

услуги

Располагаме со комплетен автосервис во кој може да понудиме широка палета на услуги од лимарија, механика и автолакерски услуги.